Poslední Šmrnc v této zimě

Poslední Šmrnc v této zimě
18. března 2015 Šmrnc Autor: Luděk Strašák

Šmrnc 18. března nabídne ve 22 hodin témata velikonoční i jedno sportovní. Jaká?

Před Květnou nedělí se po celém světě uskuteční 30. Světový den mládeže, kdy se mladí potkají se svými biskupy. V dnešním Šmrncu se podíváme, jak budou vypadat setkání v Českých Budějovicích a v Místku (to už 20.-21. března).

Do studia za námi přišel Tomáš Margold, který s mladými z Brna a okolí připravuje scénické ztvárnění pašijí. Budeme se bavit o jejich nácviku, o mladých, kteří je nacvičují i o tom, co pro něj tento zásadní biblický příběh znamená. Toto představení můžete navštívit 22. 3. v Lelekovicích, 27. 3. v Brně-Husovicích, 28. 3. v rámci Diecézního setkání mládeže v Brně u sv. Tomáše, 29. 3. ve Zbraslavi, 2. 4. v Kateřině u Blanska a 3. 4. na Vranově u Brna.

 

Také zavoláme Petru Vtípilovi, aby nám řekl, jak bude vypadat program finálového dne Křesťanské amatérské hokejové ligy 21. března v Rychnově nad Kněžnou. Mezi čtyřmi nejúspěšnějšími týmy jsou Klofani, Piksla Pardubice, Polička a Salaš Hradec Králové, ale kdo z nich se dostal do finále, to zatím neprozradíme. Bude to totiž jedna z otázek naší internetové soutěže o jednu knížku. Více ve čtvrtek.

Nezapomeme ani na Šmrncparádu s překvapivým vítězem. zveme vás tímto k hlasování.

Další pořady

Šmrnc

Rozhlasové městečko

Regiony

Regiony

Darujte Proglas!